top of page

Varia

Facultatieve verzekeringen voor particulieren en bedrijven

NIET-VERPLICHT MAAR ALTIJD NUTTIG

Naast de verplichte verzekeringen bestaat er een heel arsenaal van supplementaire verzekeringen waaraan u misschien niet meteen denkt maar die soms erg nuttig blijken te zijn. Als u gaat bouwen of verbouwen, als u op vakantie gaat, bij de beoefening van een sport en zelfs bij het levenseinde. Zakenkantoor De Blieck is er voor u bij alles wat u privé, in de vrije tijd en professioneel onderneemt. En voor alles wat u na aan het hart ligt, in die mate dat u overweegt om een bijkomende waarborg af te sluiten. Voor een goed verloop van een gebeuren, voor uw comfort en gemoedsrust.

ONS AANBOD VAN FACULTATIEVE VERZEKERINGEN

RECHTSBIJSTAND

Voor deskundig advies en de verdediging van uw belangen bij een conflict.

Rechtsbijstand

ABR-VERZEKERING

Zeer aan te raden voor bouwheren, architecten en aannemers.

Deze verzekering dekt de schade aan materialen, werken en werknemers op een nieuwbouwwerf maar ook als u verbouwt of renoveert.

ABR-verzekering

FIETSVERZEKERING

Fietst u dagelijks naar kantoor, hebt u een kotstudent in uw gezin of bent u een fervente wielertoerist in het weekend? Dan is een fietsverzekering tegen diefstal en schade niet overbodig. Want een stadsfiets, elektrische fiets, koersfiets of mountainbike, het zijn grote investeringen.

Fietsverzekering

REISVERZEKERING

Een werkgever kan zijn werknemers een hospitalisatieverzekering aanbieden. Het is een interessant extralegaal voordeel waarbij het bedrijf de kosten van de medewerker betaalt bij een ziekenhuisopname door ziekte, ongeval of bevalling.

Reisverzekering

SPORTVERZEKERING

Wij bieden sportclubs en organisatoren van sportevents een sportverzekering aan voor de dekking van lichamelijk schade bij deelnemers.

Sportverzekering

UITVAARTVERZEKERING

Iedereen kan een uitvaartverzekering afsluiten waarbij een bedrag wordt opzijgezet voor de betaling van de kosten van zijn/haar uitvaart of crematie. Bij overlijden wordt dat bedrag aan de nabestaanden uitgekeerd.

Uitvaartverzekering
Zakenkantoor De Blieck

WILT U HET FIJNE WETEN VAN EEN ABR-VERZEKERING, EEN REISVERZEKERING OF EEN UITVAARTVERZEKERING?

Aarzel niet om een beroep te doen op Zakenkantoor De Blieck, uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Lochristi.

bottom of page